Налчаджиоглу показав, як проводить час із колишньою дружиною за шість місяців після розлучення. Відео

Реус і Налчаджиоглу розлучилися в березні 2024 року
Фото: __l_i_l_i_a___ / Instagram

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу зустрівся зі своєю колишньою дружиною, українською візажисткою й перукаркою Лілією Налчаджиоглу за пів року після розлучення. Про це він повідомив 1 вересня, розмістивши спільне відео в Instagram Stories.

У ролику Налчаджиоглу зняв себе під час стрижки в барбершопі, а його колишня дружина позувала поруч із ним.

На сторінці барбершопу зазначено, що Реус влаштувалася до них на роботу в місті Ірпінь і проходить стажування. Адміністрація салону описала її як "здатну і творчу особистість".

"Уже створює круті образи нашим клієнтам", – ідеться в публікації.

Фото: barbershop_vinyl / Instagram

Контекст:

Реус і Налчаджиоглу одружилися влітку 2023 року. У січні 2024 року бізнесмен заявив, що вони розійшлися, і розповів про свій новий роман. 28 березня подружжя офіційно розлучилося.

"Сьогодні я офіційно розлучена. На цьому все. Від себе хочу добавити: бережіть одне одного. Цінуйте одне одного і не повторюйте чужих помилок. І нехай Бог оберігає вас і направляє на праведний шлях", – написала тоді Реус, не ставши уточнювати причину розлучення.

Зі свого боку Налчаджиоглу, коментуючи розлучення з Реус, назвав її "людиною, з якою він не живе із жовтня".

Після стосунків із Реус у Налчаджиоглу був роман з українською моделлю Анастасією Foxy. Пара перебувала у стосунках із січня 2024 року. 16 липня Анастасія Foxy заявила, що вони розійшлися. За словами ексобраниці Налчаджиоглу, причиною розставання став аборт, який вона зробила на шостому тижні вагітності на початку липня.