"Напівгола дурненька". "Ліф гарний". Дорофєєва станцювала перед камерою у розстебнутій кофті

Дорофєєва: Ловіть уривок новорічної версії "Почему" та заряджайтеся святковим настроєм
Фото: nadya.do.do / Instagram
Українська співачка Надя Дорофєєва 13 грудня розмістила в Instagram короткий ролик зі своєю участю, у якому звучить фрагмент її пісні "Почему".

Артистка з'являється у кадрі з чашкою в руках, танцюючи під власний трек. Під час зйомки співачка була напівроздягненою – вона позувала у білому мереживному бюстгальтері та сірих домашніх штанах, демонструючи плаский живіт. Її образ доповнила коротка в'язана кофта вільного крою з розстебнутими ґудзиками.

"Ловіть уривок новорічної версії "Почему" та заряджайтеся святковим настроєм", написала Дорофєєва.

"Ну чому в нашій країні головне напівгола дурненька в бюстгальтері, а не суть, не глибина, не тембр, не музика. Артисти, ви маєте великий вплив на людей, так впливайте крутими ідеями і голосами, а не дешевими напівголими відосиками", написали фоловери.

"Така мила. Захотілося піти прес покачати", оцінили ролик шанувальники

"Ліф гарний", – звернули увагу на білизну артистки підписники.

Контекст:

Надя Дорофєєва народилася 1990 року в Сімферополі. 2 грудня 2010 року вона стала солісткою гурту "Время и Стекло" – співачка виступала дуетом із Олексієм Завгороднім (Позитивом).

11 березня 2020 року Дорофєєва та Позитив заявили про розпад гурту. 30 жовтня в Києві відбувся прощальний виступ колективу. За словами його продюсера Потапа (Олексія Потапенка), причиною розпаду гурту стало бажання Дорофєєвої розпочати сольну кар'єру.

19 листопада 2020 року співачка презентувала перший сольний кліп під псевдонімом Dorofeeva.