"Нарешті з'явився час". У мережі показали, як Кулеба з дівчиною відпочивав у ресторані під Львовом

5 вересня Верховна Рада звільнила Кулебу з посади міністра закордонних справ
Фото: Dmytro Kuleba / Facebook

Український шеф-кухар і ведучий Алекс Якутов 17 вересня розмістив в Instagram фото, на якому позує в ресторані в компанії ексміністра закордонних справ Дмитра Кулеби та його дівчини, української бізнесвумен Світлани Павелецької.

"Нарешті у друга з'явився час завітати в гості", – підписав фото Якутов.

На фото Якутова Кулеба й Павелецька сидять на терасі з краєвидом на озеро. Шеф-кухар зазначив, що вони зустрілися в ресторані, розташованому під Львовом.

"Найсмачніше м'ясо", – відреагувала на пост Якутова Павелецька.

Фото: alex_yakutov / Instagram

Контекст:

4 вересня Кулеба написав заяву про відставку. 5 вересня Верховна Рада звільнила Кулебу з посади міністра закордонних справ. Звільнення Кулеби підтримало 240 депутатів.

13 вересня видання Politico з посиланням на неназваного високопоставленого українського посадовця повідомило, що Кулебу звільнили з посади міністра закордонних справ України, оскільки він "дратував" главу Офісу президента України Андрія Єрмака, який хотів більшого контролю над міністерством.

Кулеба після звільнення вирушив на відпочинок у Полтавську область, а також розповів, що вперше за багато років зміг забрати свою дочку від попередніх стосунків зі школи. Минулі вихідні він із Павелецькою провів у Луцьку.