Навчався в Берклі та знімався в "Ейфорії". Назвали ім'я першого учасника "Євробачення 2025"

Пісні, з якою Еван представлятиме Кіпр на "Євробаченні 2025", поки не розголошують
Фото: eurovision.tv

Кіпр став першою країною, яка визначилася зі своїм представником на 69-му міжнародному конкурсі пісні "Євробачення 2025". Про це 2 вересня повідомляють на офіційному сайті конкурсу.

Країну представлятиме танцюрист і співак Тео Еван. Він народився у столиці Кіпру Нікосії, з дитинства захоплювався танцями, співав у шкільному хорі й виступав у театральних постановках. Після закінчення The English School у Нікосії артист переїхав до США для навчання в музичному коледжі Берклі в Бостоні, який закінчив із відзнакою.

Свій дебютний сингл із назвою The Wall співак презентував 2021 року. Еван також знімався в американському серіалі "Ейфорія" як статист.

Пісні, з якою Еван представлятиме Кіпр, поки не розголошують. Артист стане 41-м представником країни на "Євробаченні". Поки найкращим результатом Кіпру на конкурсі було друге місце на "Євробаченні 2018".

Контекст:

Представники Швейцарії Nemo (Немо Метллер) із піснею The Code посіли перше місце на "Євробаченні 2024". Це третя перемога Швейцарії на конкурсі. Отже, "Євробачення 2025" відбудеться в цій країні в місті Базель.

Гранд-фінал заплановано на 17 травня, а півфінали проведуть 13-го й 15 травня.