"Не можна бути негідником у житті і святим на сцені. Підлість усе одно просвічується". Зірка "Сватів" гастролює у РФ

Кравченко замовчує війну РФ проти України
Фото: tatyana_eduardovna.kravchenko / Instagram
Російський актор Станіслав Садальський на своїй сторінці в Instagram 13 червня опублікував спільні знімки з російською акторкою Тетяною Кравченко.

Садальський повідомив про спільні гастролі в російських містах Пермі та Челябінську. Він супроводив пост відповіддю на запитання, чи важливо йому, щоб партнер на сцені був порядною людиною, і ствердно відповів.

"Не можна бути негідником у житті і святим на сцені. Підлість усе одно просвічується", – написав актор.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Серіал "Свати" авторства студії "Квартал 95" виходить із 2008 року. З 2009-го його показували і в Росії на каналі "Россия 1".

Сьомий сезон телесеріалу "Свати" став найпопулярнішим серіалом у РФ.

У день повномасштабного нападу РФ на Україну Садальський оприлюднив у Instagram цитату покійного російського письменника Едуарда Лимонова. "Те, що Росія не приймає зараз до складу Росії Донецьку і Луганську області, дуже погано, тому що поки Україна – не член НАТО, а ось коли стане, то буде створено умови для прямої конфронтації НАТО з Росією", – написав Садальський. Також він додав пропагандистські заклики Лимонова "приймати до складу Росії Луганську і Донецьку області, доки Україна – не член НАТО". Садальський назвав Лимонова генієм.