"Не знаю жодної жінки, яка не пережила б цього". Кіра Найтлі розповіла про секс-домагання

Кіра найтли зізналася, що не раз стикалася з образливим до себе ставленням
Фото: ЕРА

Центральною героїнею липневого номера британського глянцевого журналу Harper's Bazaar стала актриса Кіра Найтлі. Спеціально для цього випуску 36-річна артистка приміряла вбрання з нової колекції Chanel і дала інтерв'ю, у якому серед іншого розповіла про домагання, фобії і харасмент.

"Я не знаю жодної жінки, яка не пережила б цього тією чи іншою мірою, чи то дотику, чи зустрічі з якимось хлопцем, який говорить, що збирається перерізати тобі горло або вдарити кулаком по обличчю. Усі з цим стикалися", – розповіла Найтлі.

Актриса додала, що знає безліч історій про те, на які запобіжні заходи доводиться йти жінкам, просто щоб спокійно повернутися додому на самоті.

"Я зрозуміла, що роблю все те саме і навіть не замислююся про це. Це збіса пригнічує", – зізналася Найтлі.

Водночас вона підкреслила, що з віком стала впевненішою в собі.

"Я не знаю, чому так відбувається. Думаю, уся справа в досвіді. Ви вже пройшли через злети й падіння і стали краще себе розуміти. З віком людина також починає розуміти, що догодити всім неможливо. Завдяки впевненості в собі я можу сказати: "Це я, і я не зобов'язана всім подобатися". І це нормально", – резюмувала Найтлі.

Контекст:

Кіра Найтлі народилася 1985 року в Лондоні в акторській сім'ї. Дебютувала в кіно в семирічному віці, а прославилася 2003 року, коли на екрани вийшов фільм "Пірати Карибського моря. Прокляття чорної перлини" з Джонні Деппом у головній ролі. 18-річна Найтлі виконала в картині головну жіночу роль.

Актрису номінували на "Оскар" за роль Елізабет Беннет у фільмі 2005 року "Гордість і упередження".

Найтлі заміжня за музикантом Джеймсом Райтоном. Вони одружилися 4 травня 2013 року у Франції. У подружжя двоє доньок: Еді Райтон (народилася 2015 року) і Делайл Райтон (2019).