"Неймовірний приклад". 90-річний Чапкіс показав своє тренування. Відео

Чапкіс: Робіть, як я. Робіть краще за мене
Фото: Григорий Николаевич Чапкис / Facebook

90-річний суддя шоу "Танці з зірками", хореограф Григорій Чапкіс показав на відео, як качає м'язи ніг і рук, виконавши на двох тренажерах по 20 повторів.

Суддя шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1", 90-річний український хореограф Григорій Чапкіс 12 серпня на своїй сторінці у Facebook оприлюднив два ролики, показавши підписникам, як відбуваються його ранкові тренування у дворі будинку.

На відео Чапкіса знято у футболці, шортах і гумових тапочках.

Спершу суддя танцювального проєкту виконав 20 повторів на тренажері для ніг, а потім почав качати руки, також зробивши 20 повторів на снаряді.

"Робіть, як я. Робіть краще за мене", – підписав він ролик.

Тренування Чапкіса викликало у його підписників захват.

"Спасибі за неймовірний приклад", – прокоментували публікацію фоловери.

"Бравісимо, Григорію Миколайовичу! Вічно молодий і енергійний!" – оцінили спортивну форму хореографа користувачі мережі.

"Захоплююся", – написали в коментарях підписники.

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. У 1944-му його сім'я переїхала до Києва. Закінчив Київський інститут культури. Був хореографом у Театрі імені Івана Франка та заступником директора Театру драми та комедії на лівому березі, виступав у складі Академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського. У 2007 році заснував Школу танців Чапкіса.

Чапкіс – суддя кількох сезонів шоу "Танці з зірками", яке виходить на телеканалі "1+1". Є народним артистом України.

26 лютого Чапкісу виповнилося 90 років.