"Ніколи не забуду, як пригортала сина, коли пролітали ракети". MamaRika присвятила пісню українським матерям, які рятують своїх дітей від війни

Mamarika за день до прем'єри пісні повернулася разом із сином в Україну
Фото: mamarika_official / Instagram
Українська співачка MamaRika 4 травня на своєму каналі в YouTube презентувала пісню "Сину", присвячену українським матерям і дітям. У кліпі вона знялася разом зі своїм сином Давидом, якому у серпні виповниться один рік.

"Пісня "Сину" – це крик душі кожної української матері. Українська жінка зараз – це символ сили та любові у всьому світі! Кожна з нас подолала страшний і важкий шлях, щоб урятувати свою дитину. Я ніколи не забуду те, як пригортала свого сина Давида до грудей, коли над нашим будинком пролітали ракети. Ми повинні зупинити ворога і дати нашим дітям світле, мирне майбутнє, щоб більше ніколи не бачити страху в їхніх очах", – анонсувала прем'єру акторка.

Відео: MamaRika / YouTube

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

MamaRika народилася у 1989 році у місті Червоноград Львівської області. Раніше співачка виступала під псевдонімом Еріка, але у 2016 році змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним. Наразі її продюсером є чоловік, актор Сергій Середа.

MamaRika і Середа таємно зареєстрували шлюб у березні 2020 року. 2 серпня MamaRika народила сина.

Коли РФ напала на Україну, MamaRika, яка жила в Київській області, з чоловіком та сином переїхала до Одеси. Пізніше співачка з дитиною вирушила до Молдови, потім до Румунії, а вже звідти вилетіла до Польщі. Її чоловік залишився в Україні.

3 травня артистка повідомила, що возз'єдналася із чоловіком, повернувшись до України.