Обвалили сайт. На СТБ назвали кількість анкет, які їм надійшли за першу добу після того, як стало відомо ім'я нового "Холостяка"

Зйомки "Холостяка" за участю Терена стартують восени
Фото: Телеканал СТБ / Facebook

Після того, як 14 травня продюсери шоу "Холостяк" на СТБ повідомили, що головним героєм 13-го сезону шоу стане український письменник, ветеран російсько-української війни, блогер і громадський діяч Олександр Будько (Терен), їм надійшло понад 500 анкет від дівчат. Про це повідомляють 15 травня у публікації на сторінці телеканала у Facebook.

"Дівчата, ви обвалили нам сайт. Ваші анкети падають кожні дві хвилини. Ви обвалили нам сайт на 13 хвилин. Лише за першу добу "Холостяку" надійшло більше ніж 500 анкет, і вони продовжують і продовжують поступати, – ідеться у публікації. – Ми завжди знали, що українські дівчата знаються на чоловіках. А Сашко взагалі вартує усієї вашої любові!Тож не зупиняйтеся".

Контекст:

До повномасштабної війни Терен працював баристою у Києві. У перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну добровольцем приєднався до батальйону "Карпатська Січ". У травні 2022-го під час боїв у Харківській області дістав важке поранення і втратив обидві ноги. Після протезування й реабілітації у США запустив YouTube-проєкт "Відвал ніг, або All інклюзив", у якому досліджує українські міста на безбар'єрність.

Прем'єра першого сезону шоу "Холостяк" на СТБ відбулася у березні 2011 року. За сценарієм, головний герой шоу ходить на побачення з дівчатами, після чого одна з них вибуває із проєкту. У фіналі герой має вибрати одну із двох претенденток на його серце, які залишилися. Проєкт є адаптацією американського шоу The Bachelor.

У квітні Терен говорив, що погодився стати головним героєм шоу "Холостяк".

"Прикиньте, чувак без ніг, і за нього 10 чи 15 жінок б'ються. За чувака без ніг, за ветерана. Це круто і прикольно. Ну, не прикольно, що без ніг. Я просто пропагую такий прийнятний і позитивний образ ветерана. Намагаюся його сформувати. Тому такий масштабний і великий проєкт однозначно повпливав би дуже позитивно, – заявив він тоді. – Якщо хтось хоче запросити мене на шоу "Холостяк", то, будь ласка, я готовий розглянути всі пропозиції".

14 травня стало відомо, що він підписав контракт із телеканалом і зніматиметься у новому сезоні проєкту. Зйомки шоу стартують восени.