"Одна, без охоронців. Але спочатку вимкнула б телефон". Зеленська розповіла, що зробить після перемоги

Зеленська зізналася, що після перемоги над російськими окупантами мріє поїхати машиною за місто
Фото: Олена Зеленська / Facebook
Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю, яке 15 лютого опубліковали на сайті німецького щотижневого видання Zeit Magazin, розповіла, що б вона хотіла зробити після перемоги України над російськими окупантами.

За словами дружини українського президента Володимира Зеленського, вона сіла б у машину одна, без своїх охоронців і "без усіх людей, які її постійно супроводжують", і поїхала б за межі міста, щоб "просто подивитися на гарний краєвид".

Зеленська зізналася, що в дорозі ввімкнула б в машині музику на всю гучність, але "спочатку, звичайно ж, вимкнула б свій мобільний телефон".

На запитання, чи візьме вона із собою чоловіка, Зеленська відповіла ствердно.

У цьому ж інтерв'ю Зеленська розповіла, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну у неї погіршився зір, хоча раніше вона не мала жодних проблем з очима не мала.

Перша леді України також розповіла, що Зеленський віддає перевагу силовим тренуванням. Вона наголосила, що "йому це потрібно, це його трохи відволікає".

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Донька Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося у лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні. Дочка Зеленських восени стала студенткою.