"Одне з найскладніших завдань". Каменських назвала секрет щастя

Каменських: Найяскравіший прояв внутрішньої свободи для мене – можливість бути різною
Фото: kamenskux / Instagram

Українська співачка NK (Настя Каменських) в Instagram 5 червня поділилася роздумами про пошук себе.

"Найяскравіший прояв внутрішньої свободи для мене – можливість бути різною: жіночною, бешкетною, дивною, незрозумілою й не підлаштовуватися під очікування навколишнього світу. Так важливо іноді зупинитися і прислухатися до себе, своїх щирих бажань. Але навчитися відмежовувати їх від того, що від тебе бажають оточуючі, – це, мабуть, одне з найскладніших завдань, для виконання якого деяким не вистачає й цілого життя. Саме тому так важливо приділяти собі час: шукати улюблені заняття, досліджувати світ, не боятися залишатися наодинці із собою і своїми думками", – написала співачка.

Вона припустила, що в пізнанні себе – секрет справжнього щастя.

До поста Каменських додала свій знімок, який зробили на вулиці.

Фото: kamenskuх / Instagram

Контекст:

Із 2006-го до 2017 року Каменських виступала у складі дуету "Потап і Настя" разом із Потапом. Наприкінці 2017 року вони повідомили про припинення діяльності групи. Того ж року Каменських розпочала сольну кар'єру під псевдонімом NK. 23 травня 2019 року Потап і Каменських одружилися.

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Каменських заявила, що має намір будувати кар'єру співачки за кордоном.