"Ох, давно мріяв побачити такі фото". Злата Огнєвіч засвітила голі груди, прикривши соски тонким поясом

Злата Огнєвіч знімається у другому сезоні "Холостячки"
Фото: zlata.ognevich / Instagram
Українська співачка та героїня другого сезону шоу "Холостячка" на СТБ Злата Огнєвіч 25 листопада опублікувала в Instagram серію фото, на яких її знято в різних образах.

На заголовному портретному фото артистка зображена в білих штанах й надітому на голе тіло піджаку з розстебнутими ґудзиками. Артистка прикрила груди тонким чорним поясом із золотим декором.

Цей знімок привернув найбільшу увагу шанувальників.

"Не варто було надівати цей пояс на груди, адже це тільки підкреслило їхній розмір. І не на вашу користь, на жаль", – висловилися фани артистки.

"Я обожнюю розмір своїх грудей", – парирувала співачка.

"Прикольний поясок", – написали фоловери.

"Ох, давно мріяв побачити такі фото", – прокоментував публікацію один із шанувальників знаменитості.

Контекст:

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я співачки Інна Бордюг) народилася 1986 року в Росії. Коли їй було п'ять років, сім'я переїхала до Судака (Крим). Злата Огнєвіч представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення" 2013 року та посіла третє місце.

У січні 2020 року співачка зізналася, що була на межі суїциду через "глибоку депресію на тлі невдач" в особистому житті. Пізніше артистка заявила, що після походів до психотерапевта та прийому антидепресантів готова впустити у своє життя стосунки.

28 квітня продюсери "Холостячки" заявили, що Злата Огнєвіч стала головною героїнею нового сезону телешоу "Холостячка". Їй треба обрати одного з 25 учасників проєкту. Загалом у другому сезоні заплановано 12 епізодів, а фінал шоу відбудеться у грудні 2021 року.