Олена Тополя: Чимало артистів з'явилося – в одному стилі все роблять. Мелодії однакові, ця модність однакова. Я не розрізняю їх узагалі

Тополя: Включаю 10 різних артистів і я на першого, третього й п'ятого скажу, що це один і той самий. Усі починають співати мелізми
Фото: alyoshasinger / Instagram

Українська співачка Олена Тополя вважає, що нові українські співаки й співачки багато в чому схожі одне на одного. Таку думку вона висловила в інтерв'ю, яке 26 травня опублікували на YouTube-каналі "Дім".

"Багато артистів з'явилося молоденьких – в одному стилі все роблять. Включаю 10 різних артистів і я на першого, третього й п'ятого скажу, що це один і той самий. Усі починають співати мелізми. То що? Немає нічого більше? Не треба їх тулити в кожні три секунди, ці мелізми. Ну, можеш ти зробити – зроби один раз красиво, розтягни щось", – висловилася вона.

За словами співачки, їй важко розрізнити пісні нових артистів і артисток.

"Тональності однакові, мелодії однакові, стилі однакові, ритми однакові, ось ця модність однакова. Я не розрізняю їх узагалі", – заявила Тополя.

Вона не стала називати імена колег, творчість яких їй здається схожою одна на іншу.

Контекст:

Alyosha з піснею Sweet People представляла Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2010" в Осло (Норвегія) і посіла 10-те місце. У березні 2024 року співачка заявила, що відмовилася від сценічного псевдоніма й виступатиме далі як Олена Тополя.