Орейро, яка набула російського громадянства, потрусила перед камерою голими грудьми. Відео

25 жовтня 2021 року Путін надав Орейро російське громадянство
Фото: natalia_oreiro_world / /Instagram
Уругвайська співачка й актриса Наталія Орейро, яка набула восени 2021 року російського громадянства, 19 січня оприлюднила в Instagram серію фото і відео, для яких знялася в зеленій мінісукні з китицями, що оголює груди і спину.

Співачка позує в кадрі, приймаючи різні пози, а під час відеозйомки почала танцювати, спершу потрусивши грудьми перед камерою, а потім покрутила стегнами.

Контекст:

Повне ім'я актриси – Наталія Маріса Орейро Іглесіас Погхіо Боурі. Усесвітню популярність їй принесла головна роль в аргентинському серіалі "Дикий ангел".

Про своє бажання набути російського громадянства артистка вперше заявила в ефірі шоу "Вечерний Ургант" на російському "Первом канале", а влітку 2020 року подала документи на оформлення. "Одного разу я пішла в посольство щодо різних питань. Я так багато подорожую і маю стільки зв'язків із Росією, що мене запитали, чи хотіла б я оформити це офіційно. Я сказала, що для мене це була б честь. Отже, я заповнила купу паперів, які мене попросили [заповнити], і це на розгляді", – пояснила тоді вона.

25 жовтня 2021 року президент РФ Володимир Путін надав артистці та її дев'ятирічному синові Мерліну Атавальпі російське громадянство.

Орейро живе у шлюбі з рок-музикантом Рікардо Мольо, який старший за неї на 20 років.