"Ось є в Джен якийсь руський дух". Собчак дорікнула Лопес за возз'єднання з "колишнім-алкашом" Аффлеком

Лопес возз'єдналася з ексбойфрендом Аффлеком за 17 років після розставання
Фото: jlo / Instagram
Російська ведуча Ксенія Собчак 11 травня у своєму Telegram-каналі відреагувала на публікації у ЗМІ про те, що американська акторка Дженніфер Лопес возз'єдналася зі своїм екскоханим, актором Беном Аффлеком.

"Подруго, ну ти що. Не можна повертатися до колишніх! Але факти такі: Бен Аффлек і Джей Ло проводять відпустку в Монтані. Схоже, пара вирішила спробувати почати спочатку. За 17 років. Ось є в Джен якийсь руський бравий дух: кинути все й повернутися до колишнього-алкаша", – написала Собчак.


Контекст:

10 травня британський таблоїд Daily Mail оприлюднив спільні фото Лопес та Аффлека, повідомивши, що пара разом відпочивала на курорті. Представники пари поки не коментують возз'єднання колишніх закоханих.

Лопес й Аффлек оголосили про заручини 2002 року, їхнє весілля було заплановано на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розлучилися. У пресі пару називали Bennifer, з'єднавши імена акторів в одне слово.

Після розставання Лопес улітку 2004 року вийшла заміж за американського співака Марка Ентоні. У шлюбі в пари народилися близнюки: син Макс і дочка Еммі (2008). Улітку 2014-го Лопес й Ентоні розлучилися.

У 2017 році Лопес почала стосунки з американським бейсболістом Алексом Родрігесом. За два роки співачка оголосила про заручини. Очікували, що весілля відбудеться 2020 року, але пара кілька разів переносила дату, спровокувавши чутки про проблеми у стосунках.

15 квітня 2021 року Родрігес і Лопес через ЗМІ заявили, що розірвали заручини і розійшлися друзями.

Аффлек після розставання з Лопес був одружений з американською акторкою Дженніфер Гарннер, але 2015 року після 10 років спільного життя шлюб розпався. У пари є троє спільних дітей: дочки Вайолет Енн (2005) і Серафина Роуз Елізабет (2009), і син Семюель (2012). За кілька років після розлучення актор зізнався, що причиною цього була його алкогольна залежність.  

Розлучившись із дружиною, актор за кілька років почав зустрічатися з кубино-іспанською акторкою Аною де Армас, але в січні 2021 року стало відомо, що вони розійшлися.