Панеттьєрі розповіла про своє дитинство. Актриса знімалася з 11 місяців, терпіла знущання у школі й не могла "вписатися у світ дорослих"

Панеттьєрі народилася 1989 року
Фото: depositphotos.com

Американська актриса Гайден Панеттьєрі не мала іншого вибору професії, окрім як стати актрисою. Про це вона розповіла в інтерв'ю французькому виданню про мистецтво й моду IRK.

За словами знаменитості, вона почала зніматися в 11 місяців, і цей процес "ніколи не припинявся". Панеттьєрі розповіла, що спершу знімалася в рекламі як модель, потім були ролі в мильних операх, а потім з'явилися великі ролі в кіно і телесеріалах.

Вона додала, що їй було важко зростати в центрі уваги, і зізналася, що у школі з неї знущалися, а на зйомках було важко "вписатися у світ дорослих", але з віком Панеттьєрі дедалі більше звикала до життя на знімальному майданчику й того, що постійно перебуває в центрі уваги.

Знаменитість додала, що в таких умовах важливо знайти одного дуже доброго друга, ніж мати 10 поганих. Актриса зазначила, що багато працює над своїми персонажами, щоб її емоції на екрані були, як справжні.

У цьому самому інтерв'ю знаменитість повідомила, що в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну створила благодійний фонд, який допомагає українським захисникам на передовій.

Контекст:

Гайден Панеттьєрі народилася 21 серпня 1989 року. Вона знімається в кіно з дитинства. В 11 років здобула премію молодого актора за стрічку "Згадуючи титанів". Серед фільмів із її участю – "Крутий Джо", "Ніч із Бет Купер", "Крик 4", "Кармел".

2009 року актриса почала зустрічатися з українським боксером Володимиром Кличком, 2011-го вони розсталися, а 2013-го зійшлися знову.

У грудні 2014 року Панеттьєрі народила дочку Каю, після чого переживала післяпологову депресію. Улітку 2018 року стало відомо про розставання Панеттьєрі та Кличка.

Навесні 2023 року Панеттьєрі повідомила, що зробила операцію зі зменшення грудей.