"Паритися через вік у мене немає часу". Данилко розповів, як святкуватиме своє 50-річчя

Данилко: Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я досі почуваюся студентом
Фото надала команда Данилка

Українському шоумену Андрієві Данилку, який виступає в образі співачки Вєрки Сердючки, 2 жовтня виповнилося 50 років. У пресрелізі, наданому інтернет-виданню "ГОРДОН", повідомляють, що співак не планує влаштовувати із цієї нагоди гучну вечірку.

"Зі зрозумілих причин Андрій Данилко не планує гучного святкування. Свій ювілей він проведе в колі найближчих друзів і неодмінно загадає заповітне бажання, яким він останні півтора року завершує кожен свій концерт, – щоб закінчилася війна й усі українці нарешті повернулися додому", – ідеться в релізі.

За словами самого артиста, для нього цифри в паспорті не мають жодного значення. Данилко зазначив, що він, як і раніше, любить побешкетувати зі своєю партнеркою по сцені, українською актрисою Інною Білоконь, яка грає роль матері його героїні.

"Важливі лише внутрішні відчуття, а в душі я досі почуваюся студентом. Любимо з Інною подуркувати та покепкувати одне з одного. І після 50 нічого не зміниться. У мене купа справ і планів, творчих, і не тільки, тому паритися через вік у мене немає часу", – заявив артист.

Повідомляють, що одним із перших Данилка привітав український продюсер Юрій Нікітін. Він подарував йому телевізор, оскільки шоумен любить переглядати рідкісні фільми.

Контекст:

Данилко став широко популярним після того, як почав виступати в ролі провідниці Вєрки Сердючки. Уперше він вийшов на сцену в цьому образі 1 квітня 1993 року на "Гуморині" в Полтаві. 2008 року Данилку надали звання народного артиста України.