Пенн після візиту в Україну засвітився на благодійному вечорі в Маямі у компанії ексчоловіка Лопес. Фото

У листопаді Пенн приїжджав в Україну
Фото: ЕРА
Американський актор, режисер та продюсер Шон Пенн, який у листопаді відвідав Україну, у ніч на 2 грудня був гостем на заході, організованому в Маямі благодійною організацією CORE на підтримку жителів Латинської Америки. Про це повідомляють на сторінці проєкту в Instagram.

"Для нас було честю, що так багато шанованих гостей приїхали та підтримали нашу глобальну роботу з порятунку життів", – ідеться у публікації.

Серед гостей заходу також була бразильська співачка Анітта. Вона на своїй сторінці в Instagram поділилася знімками, зробленими під час благодійного вечора.

На одному фото вона зображена з Пенном, а на іншому – з колишнім чоловіком американської співачки та актриси Дженніфер Лопес Марком Ентоні.

"Ділюсь любов'ю і підтримкою", – написала Аніта.

Контекст:

Пенн – дворазовий лауреат премії "Оскар" та володар "Каннської пальмової гілки".

Актор знімає документальні фільми про резонансні події. Одним із найвідоміших інтерв'ю Пенна є розмова з наркобароном Хоакіном Гусманом Лоером на прізвисько Ель Чапо, якого після зустрічі з актором заарештували.

16 листопада стало відомо, що двічі лауреат премії "Оскар" і володар "Каннської пальмової гілки", американський актор Шон Пенн таємно приїхав в Україну для того, щоб зняти документальний фільм про події Майдану.

Незважаючи на засекреченість візиту актора в Україну, 16 листопада у Facebook директор Національного музею Революції гідності Ігор Пошивайло розмістив у Faсebook фото Пенна, на якому він зображений біля Дзвона гідності. За словами Пошивайла, Пенн тричі вдарив у дзвін після того, як йому розповіли, що це символізує.

17 листопада актор зустрівся з українськими військовослужбовцями у зоні проведення операції Об'єднаних сил. Основний задум режисера, який уперше відвідав Україну, розповісти широкій публіці про події, які відбуваються у країні. Дати прем'єри фільму не повідомляють.