Перша леді України Зеленська у світлому піджаку засвітила червоний манікюр

Зеленська як перша леді України займається гуманітарними проєктами
Фото: olenazelenska_official / Instagram
Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена Зеленська 26 липня в Instagram опублікувала нове портретне фото, на якому зображена у світлому піджаку. Образ Зеленської доповнили прикраси – сережки і ланцюжок.

Перша леді України присвятила публікацію презентації проєкту про безбар'єрність у країні. Зеленська позувала в кадрі зі звітом у руках щодо цієї теми, демонструючи червоний манікюр.

"Продовжуємо розбудовувати безбар'єрну Україну. Сьогодні Міністерство регіонального розвитку презентує "Дослідження доступності міських просторів". Цей звіт – перший етап роботи в межах створення Альбому безбар’єрних рішень. Восени буде представлено першу частину альбому. У ньому зрозуміло та на прикладах проілюструємо, якими мають бути доступні ґанки та під’їзди", – написала дружина президента.

На другому знімку, розміщеному в цій публікації, дружина Зеленського була зображена зі спини під час вивчення звіту.

Контекст:

Володимир та Олена Зеленські одружилися 2003 року.

У травні 2019 року Зеленський обійняв посаду президента. До обрання президентом він був художнім керівником студії "Квартал 95".

Олена Зеленська до президентства чоловіка була однією зі сценаристок "Кварталу 95". Після перемоги Зеленського на виборах вона говорила, що хотіла б і далі писати сценарії для студії, "якщо це можливо".

Зараз вона займається гуманітарними проєктами, серед яких – поліпшення рівня шкільного харчування, культурна дипломатія і створення рівних можливостей для жінок і чоловіків.