Першу налаштовувала проти нього теща, друга зраджувала, а з третьою не зійшовся характерами. Бобул розповів про своїх колишніх дружин

Зараз Бобул одружений учетверте
Фото: Іво Бобул / Facebook

Український співак Іво Бобул вважає, що йому не потрібно було одружуватися, оскільки своєю єдиною дружиною він вважає сцену. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 12 грудня опублікували на YouTube-каналі українського блогера Слави Дьоміна.

"Перший раз, коли я розлучився, там теща зіграла свою роль, бо казала: "Нам музикантів не треба". Ну не треба – так не треба. Я просив [дружину]: "Підемо, знімемо квартиру". До речі, коли син народився, я прийшов у пологовий будинок, вона навіть квіти від мене не брала й узагалі мене до себе не пустила", – розповів співак.

Він зазначив, що теща налаштовувала дружину проти нього, тому їхній шлюб тривав три місяці. За словами Бобула, його син від цих стосунків зараз живе у США.

"Другий раз я одружився, їхав на гастролі, а вона загуляла. І я знав із ким, де і як, – зізнався Бобул. – Чому вона загуляла? Я нормальний мужик. Мабуть, мене не було вдома по три місяці. А молодість грала свою роль".

В артиста у другому шлюбі народилася донька.

Розповідаючи про розлучення із третьою дружиною, українською співачкою Лілією Сандулесою, з якою він прожив у шлюбі 10 років, співак заявив, що причиною стала несумісність характерів.

"Вона сильна жінка, я не боязкого десятка. Ну, слово за слово. Я намагався згладжувати, але не виходило", – сказав Бобул. Дітей у цьому шлюбі в артиста немає.

На запитання Дьоміна, які помилки він сам робив у цих шлюбах, Бобул заявив, що йому не варто було одружуватися взагалі.

"Я не був готовий, – зізнався він. – Я любив сцену. Я казав, що це моя дружина. Вона мене не зраджує".

Бобул заявив, що після розлучення залишав колишнім дружинам усе майно.

Контекст:

Зараз Бобул одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією він виховує сина Данила, хрещеним батьком якого є другий президент України Леонід Кучма. Дружина Наталія молодша за 70-річного Бобула на 12 років. Вони познайомилися в середині 90-х років. Шлюб із четвертою дружиною Бобул зареєстрував без урочистостей і того самого дня вирушив на концерт. За словами Бобула, він заборонив дружині-психологині працювати, оскільки хотів, щоб вона займалася сином.