"Планую захищати наше небо!" Джеджула проходить навчання

Джеджула: Понеслася! Найближчі два тижні – тренування й підготовка!
Фото: djedjula / Instagram

Український ведучий Андрій Джеджула 30 вересня в Instagram розповів про свої нові плани щодо захисту України від країни-агресора РФ.

"Понеслася! Найближчі два тижні – тренування й підготовка! Планую захищати наше небо! Як думаєте, є шанс, що зіб'ю ворожий Shahed?" – написав він.

Джеджула знявся за кермом автомобіля й розповів, що проходить відповідне навчання, щоб захищати Україну. За словами шоумена, плани нелегітимного президента РФ Володимира Путіна збільшити кількість безпілотників спонукали його долучитися до захисту українського неба. Джеджула також показав епізоди, зняті на заняттях.

"Так, я долучився до добровільного підрозділу. Я не певний, чи можу назви казати", – сказав Джеджула в коментарі виданню "Фокус".

За словами шоумена й волонтера, він залишається працювати ведучим новин на телеканалі "Київ 24" і займатися волонтерською діяльністю, благодійними концертами й аукціонами.

"Але в моє життя додасться ще й додатковий функціонал – позмінні бойові чергування в мобільних групах нашого підрозділу по захисту неба разом із моїми новими побратимами з різних сфер цивільного життя", – пояснив Джеджула.

Контекст:

Джеджула до війни працював ведучим корпоративів та інших заходів, будував кар'єру телеведучого.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Джеджула зайнявся волонтерською діяльністю, а також виступає з концертами для ЗСУ.