"Побачили у "Танцях з зірками" і вирішили, що ми головні друзі". Могилевська розповіла, як описала Зеленського британським журналістам

Могилевська в 2006 році посіла на шоу "Танці з зірками" друге місце, поступившись першістю Зеленському
Фото: Наталья Могилевская / Facebook
Британські журналісти, побачивши випуски першого сезону шоу "Танці з зірками", що у 2006 році виходило на "1+1", прийняли українську співачку Наталю Могилевську за близьку подругу президента України Володимира Зеленського. Про це артистка розповіла 26 червня в інтерв'ю "Українській правді".

"Англійці побачили, що ми в "Танцях з зірками" із Зеленським робили фото, і вирішили, що ми головні друзі. А він зараз дуже популярна людина. І вони мені дзвонили: "Який він у житті? Який він у роботі?" І я розповідала, що це людина, яка точно не здається", – розповіла артистка.

За словами Могилевської, наразі вона розуміє, що Зеленський не міг програти їй 17 років тому на проєкті.

Відео: Факти ICTV / YouTube

Контекст:

Зеленський брав участь у "Танцях з зірками" у парі з українською хореографинею Оленою Шоптенко. На той час він був керівником студії "Квартал 95".

Пара здобула перемогу на проєкті, а Могилевська, яка танцювала разом з українським хореографом Владом Ямою, посіла тоді друге місце.

Актор, художній керівник студії "Квартал 95" Зеленський став президентом України у 2019 році.

У травні 2022 року, після відкритого вторгнення Росії до України, Зеленський очолив рейтинг найвпливовіших людей світу за версією авторитетного американського видання Time. Журнал пов'язав перше місце Зеленського з війною Росії проти України, наголосивши, що президент України є символом того, "як має діяти глава держави".