Могилевська про Путіна: Ворога треба вбивати – мовчки й наповал. І контрольний у голову. Я непогано стріляю

Могилевська про Путіна: Думаю, я просто його знищила б
Фото: Наталія Могилевська / Facebook
Українська співачка Наталія Могилевська в інтерв'ю, яке 26 червня опубліковано на YouTube-каналі ICTV, розповіла, як би вчинила з президентом країни-агресора РФ Володимиром Путіним під час зустрічі.

"Якби ви зараз побачили Путіна, що б ви йому сказали?" – запитала у співачки журналістка.

"Ворога треба просто вбивати – мовчки, без ненависті, спокійно. І наповал. І контрольний у голову, – відповіла Могилевська. – Я непогано стріляю. Думаю, я просто його знищила б. І якнайбільше людей поруч із ним, бо йому на заміну хтось може прийти. Краще гранатомет або танк, просто щоб знищити весь режим".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Відео: Факти ICTV / YouTube

Контекст:

Могилевська – співачка, актриса, телеведуча, продюсерка. Її перший альбом "Ла-ла-ла" вийшов 1997 року. 2004 року Могилевській надали звання народної артистки України.

Співачка була у шлюбі двічі. Перший чоловік Могилевської бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005 року, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років. Нині Могилевська не афішує особистого життя. Дітей співачка не має.

У січні 2021 року Могилевська, відповідаючи на запитання про своє ставлення до усиновлення, заявила, що "коли буде готова стати матір'ю, знайдеться і дитина".

У травні 2022 року співачка повідомила, що має стосунки, але не стала називати ім'я свого обранця.