"Полетели". Артистка Monatik Corporation Nino Basilaya презентувала кліп, знятий в одеському клубі. Відео

Nino Basilaya: "Я сегодня горю танцами!"
Фото: Monatik Corporation
Підопічна продюсерського центру Monatik Corporation, українська співачка Nino Basilaya 22 квітня на своєму каналі в YouTube презентувала відеороботу, зняту українською режисеркою Танею Муіньо, на композицію "Полетели".

Це другий кліп співачки – у жовтні 2020 року вона має дебютувати з піснею "Словно цветы". Як і попереднє відео, цей ролик знімали в Одесі. Дії відбуваються в одному з арт-клубів міста.

"Пісню спродюсував співак і продюсер Monatik на своїй студії саунд-дизайну "Звучит Production", – зазначають у релізі продюсерського центру.

У кліпі артистка демонструє кілька нових образів, експериментуючи із зачісками і стилем. У ролику також знялися Monatik і співачка Lida Lee, яка також є підопічною Monatik Corporation.

"Я сьогодні горю танцями! Адже в музиці так багато світла! Ми ж і є те полум'я, яке пробуджує все навколо себе. Ми є творцями свого настрою і способу життя, тож полетіли", – презентувала кліп Nino Basilaya на своїй сторінці в Instagram.

Відео: Nino Basilaya / YouTube

Контекст:

Nino Basilaya (Ніно Басилая) народилася в Києві 2003 року. Вона стала відомою після участі у проєкті "Голос. Діти" (2017), де її наставником став Monatik.

У жовтні 2020 року артистка презентувала свій перший сольний трек під псевдонімом Nino.