Полякова: Я чесна, емоційна, але не дурна. Я б ніколи не жартувала на тему особистої трагедії Тіни Кароль

Полякова: Я говорила про те, що правда думаю, що у Тіни вже давно дуже сумний репертуар
Фото: Оля Полякова / Facebook
За словами української співачки Олі Полякової, їй неприємна ситуація, яка склалася у неї з колегою Тіною Кароль через те, що в ефірі шоу "Маска" на каналі "Україна" вона назвала артистку "плакальницею на похороні".

Українська співачка Оля Полякова в інтерв'ю програмі "Світське життя", яка 27 лютого вийшла в ефірі "1+1", коментуючи своє висловлювання на адресу колеги Тіни Кароль, заявила, що, назвавши її "плакальницею на похороні" в ефірі шоу "Маска" на каналі "Україна", говорила не про особисту трагедію артистки, а про її репертуар.

"Я чесна, емоційна, прямолінійна, але не дурна. Я ніколи  б не жартувала на тему особистої трагедії Тіни [Кароль]. Це страшна річ, і я б ніколи цього не зробила. Я говорила про те, що правда думаю, що у Тіни [Кароль] уже давно дуже сумний репертуар", – пояснила артистка.

За словами співачки, вона вважає ситуацію, що склалася неприємною.

відразу вибачилася. Я кажу щиро і я вибачаюся щиро. А пробачити мені чи робити піар на своїй новій пісні – це вже вибір кожної людини, і вона його робить сама", – підсумувала Полякова.

7 лютого в ефірі шоу "Маска" на каналі "Україна" Полякова, намагаючись відгадати, хто ховається за образом учасниці в костюмі Троянди, назвала Тіну Кароль, яка овдовіла 2013 року, плакальницею на похороні. Після виходу програми в ефір Полякова звернулася до Тіни Кароль із вибаченнями.

"Це стосується лише творчості та пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю й ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії",  підкреслила співачка.

9 лютого на офіційній Instagram-сторінці шоу "Маска" опублікували заяву, у якій керівництво проєкту висловило жаль через те, що висловлювання Полякової Тіна Кароль сприйняла як особисту образу.

Тіна Кароль залишила заяву каналу без коментарів, а у відповідь на вибачення Полякової заявила, що все життя плакатиме про свого покійного чоловіка, продюсера Євгена Огіра, який помер 28 квітня 2013 року в Києві на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням – раком шлунка.

12 лютого Тіна Кароль презентувала кліп на пісню "Скандал".