Полякова на грузинських "Танцях із зірками" станцювала пасодобль під гімн січових стрільців. Відео

Поляковій та Єжову поставили за пасодобль 23 бали, вони пройшли до наступного туру
Фото: Оля Полякова / Facebook
Українська співачка Оля Полякова в шостому ефірі грузинських "Танців із зірками" станцювала пасодобль під гімн січових стрільців "Ой, у лузі червона калина". Запис свого виступу артистка розмістила 5 грудня в Instagram.

У цьому ефірі до Полякової та її партнера, українського хореографа Макса Єжова приєднався третій учасник – грузинський баскетболіст Гіга Кветенадзе, який є фіналістом минулого сезону танцювального шоу.

Перед оголошенням оцінок суддей співачка попросила вшанувати пам'ять грузинських військовослужбовців з інтернаціонального легіону, які, захищаючи Україну, загинули в боях під Бахмутом.

"Ця пісня сьогодні – гімн нашої країни. І разом із нами, з українцями, зараз воюють в інтернаціональному легіоні грузинські воїни. Учора під Бахмутом загинуло п'ятеро грузинів за Україну. Я хочу зараз ушанувати пам'ять цих людей", – сказала артистка.

Поляковій дали за танець 23 бали, вона пройшла до наступного туру.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Контекст:

Полякова 2017 року брала участь в українському шоу "Танці з зірками". Вона виступала в парі з хореографом Степаном Місюркою. Вони покинули паркет після четвертого ефіру.

У листопаді 2022 року співачка повідомила, що стала учасницею грузинського шоу "Танці із зірками". Співачка присвятила свою участь у шоу збору коштів на протезування українських захисників, які постраждали під час війни.

У разі перемоги на проєкті артистка пообіцяла передати приз – квартиру в Батумі – українській сім'ї, яка втратила житло в Україні.