"Повітряна сирна хмарка". Рецепт десерту з абрикосами від дружини продюсера студії "Квартал 95" Саліванчук

У рецепті Саліванчук використовувала абрикоси, але можна обрати й інші фрукти
Фото: depositphotos.com
Українська актриса Анна Саліванчук 25 липня в Instagram показала, як готує десерт із сиру, збитих білків та абрикосів.

"Друзі, я на відпочинку, але не забуваю ділитися з вами своїми рецептами. Сьогодні підготувала солодкий смачний рецепт. Повітряна сирна хмарка", – написала вона.

Інгредієнти для сирного шару: сир – 300 г, жовтки – 2 шт., цукор – 60 г, сметана – 50 г, крохмаль – 1 ст. л., дрібка солі, фрукти, ягоди за бажанням. Саліванчук готувала десерт, використовуючи 250 г абрикосів.

Інгредієнти для білкового шару: білки двох яєць та 25 г цукру. Випікати 30 хвилин при 180 °C, додати збиті з цукром білки і поставити на 10–15 хвилин при 180 °C.

"Швидко і смачно", – зазначила Саліванчук.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ann Salivanchyk (@salivanchuk.anna)

Контекст:

Анна Саліванчук народилася 1985 року. Вона заміжня за продюсером студії "Квартал 95" Олександром Божковим із 2015 року. Того самого року в пари народився син Гліб, а 1 вересня 2020-го – другий син Микита.

Найвідоміший проєкт за участю Саліванчук – серіал "Одного разу під Полтавою". Це український ситком, прем'єра якого відбулася 28 жовтня 2014 року на телеканалі "Тет". Загалом вийшло 14 сезонів серіалу. Також Саліванчук знімалася у серіалі "Свати". Його показували українські телеканали "Інтер" та "1+1". Прем'єра відбулася 2008 року. Останній (сьомий) сезон завершився 2021 року.