Представниця МакSим прокоментувала новини, що в артистки відмовляє легеня

17 липня ЗМІ написали, що у МакSим відмовляє легеня
Фото: maksimartist / Instagram
Представниця російської співачки МакSим Маргарита Соколова не має інформації про те, що в артистки відмовляє легеня. Про це вона написала 17 липня в Instagram відразу після того, як Telegram-канал Mash повідомив про погіршення стану співачки.

"Знову розривається телефон і бомблять у директ. Відповім так: я не знаю, хто знову скинув інфу про стан Марини. Таку інфу навіть згідно із законом заборонено видавати без згоди на те родичів. Але навіть родичі і ми не маємо такої інформації, тому що вихідні. Лікарі мають вихідний. А зв'язок ми підтримуємо саме з ними", – зазначила вона.

За словами Соколової, до понеділка жодної точної інформації про стан співачки не буде.

"Прошу вашого розуміння! Чекаємо! Мою інформацію прошу зрозуміти саме так! Марина зараз під ретельним наглядом! Їй надають усю необхідну допомогу і приділяють багато уваги! Але її лікар має повну картину динаміки. І потрібна саме його думка і його коментарі", – додала представниця.

Контекст:

МакSим (Марина Абросимова) – російська співачка, авторка, виконавиця і музична продюсерка. Стала широко відомою у 2006 році після виходу альбому "Трудный возраст".

16 червня Абросимова у своєму Instagram повідомила, що потрапила до лікарні з пневмонією. У неї було уражено 40% легенів. Артистка кілька разів здавала тест на коронавірус, і щоразу він був негативним.

19 червня стало відомо, що співачку ввели у штучну кому, в якій вона мала пробути всього кілька днів. Також Абросимову під'єднали до апарата штучної вентиляції легенів. Представниця артистки повідомила, що у неї низьке насичення крові киснем.

30 червня ЗМІ повідомили, що співачку перевели з апарата штучної вентиляції легенів на ЕКМО. Метод ЕКМО застосовують під час лікуванні вкрай тяжких випадків пневмонії.

10 липня представник артистки говорив, що МакSим стало краще, але ситуація все ще стабільно тяжка.