"Президент Зеленський благає світ доправити їм зброю. Давайте дамо все, що їм потрібно". Рурк виступив на підтримку України

Рурк: Українці  сміливі та горді люди, які хочуть жити за демократії
Фото: ЕРА
Американський актор Міккі Рурк 12 квітня в Instagram засудив війну РФ проти України, закликавши уряд США й керівництво НАТО допомогти українському народу.

"22 тис. людей похилого віку, дітей і членів їхніх сімей загинули в Маріуполі внаслідок невибіркових бомбардувань і ракет. Тепер, що ще гірше, Росія надсилає дуже сумнозвісного генерала Олександра Дворнікова. Його репутація добре відома під час війни із Сирією. Ця людина – безжальний м'ясник", – написав актор, розмістивши фото російського військового.

Рурк також підкреслив сміливість і рішучість українського президента Володимира Зеленського, заявивши, що той "щодня і щоночі продовжує добувати у світу зброю, необхідну для захисту".

"Українці –  сміливі та горді люди, які хочуть жити за демократії. Президент Зеленський благає світ доправити їм зброю. Відмовки США й НАТО це просто слова. Слова без сенсу, слова без мети. Давайте дамо цим людям усе, що їм потрібно зараз", – закликав він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Міккі Рурк (справжнє ім'я Філіп Андре Рурк молодший) народився 1952 року у США. Він – колишній боксер. Рурк став відомим після зйомок у фільмах "Кохання в Гемптоні", "Брама раю", "Серце Ангела", "Красунчик Джонні", "Дика орхідея".

Восени 2019 року Рурк в інтерв'ю українському виданню "Сьогодні" заявив, що хоче бути похованим в українському селі Загірці Хмельницької області, оскільки там "живе бабуся його помічника та друга Дмитра Корнійчука". Улітку 2020 року стало відомо, що Корнійчук вибрав для Рурка місце на цвинтарі.