"Приємно дивитися", "Не знаєте, на кого чекаєте?" 34-річна Каменських показала нові фото в широкій толстовці

Каменських 2019 року вийшла заміж за Потапа
Фото: kamenskux / Instagram
Українська співачка Настя Каменських 27 січня розмістила в Instagram фото, на яких зображена на тлі рожевої стіни в чорній толстовці з принтом, яка приховує фігуру.

На першому фото співачка позує, торкаючись руками обличчя, а на другому знімку опустила їх униз і підняла підборіддя. Напередодні Каменських показувала фото в цій самій толстовці, які зробили на тлі медичної кушетки. Того самого дня співачку після її заяви про те, що вона почувається абсолютно щасливою, шанувальники запідозрили у вагітності.

"Перше чи друге?" – попросила підписників обрати найкраще фото 34-річна співачка.

"Усі фотографії приємно дивитися. Розумниця, ангел гарний", – написали шанувальники.

"Не знаєте, на кого чекаєте? Мрієте про сина чи доньку?" – прокоментували публікацію фоловери.

"Треба ж, в одязі", – відреагували підписники.

Контекст:

Каменських та Потап одружилися 2019 року. Вони виступали разом у дуеті "Потап і Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го повідомили про припинення діяльності групи. Після розпаду гурту Каменських розпочала сольну кар'єру під ім'ям NK.

Дітей у пари немає. Восени 2021 року Потап зізнався, що вони з дружиною дуже хочуть дітей. "І коли вищі сили дадуть, тоді це і станеться. Я хочу п'ятьох дітей. Один є четверо залишилося", зізнався тоді артист.

23 січня 2021 року під час першого випуску нового сезону "Голосу країни" учасниця проєкту, дочка циганського барона та похресниця українського співака Віктора Павліка Олена Чукаленко нагадала Потапу, який є тренером цього шоу, друге батьківство незабаром. "Ви знаєте, іде дуже цікава подія. До цієї події ви готуєтеся вже досить давно. Подія буде пов'язана з дівчиною. Те, на що ви сподіваєтеся, у вас 100% вийде", заявила тоді ворожка. Її батько, циганський барон уточнив, що співак незабаром удруге стане батьком. "Ой, хотілося б", відреагував Потап.

Від попередніх стосунків у нього є 12-річний син Андрій. Його мати ексдружина Потапа, українська продюсерка Ірина Горова.