Принцесу Євгенію виписали зі шпиталю після народження первістка. Фото

9 лютого у принцеси Євгенії та її чоловіка народився син
Фото: ЕРА
Принцеса Євгенія, молодша донька герцога Йоркського Ендрю, сина королеви Великобританії Єлизавети II, покинула шпиталь автомобілем, за кермом якого був її чоловік, британський бізнесмен Джек Бруксбенк. Новонароджений син пари був в автокріслі, яке встановили на задньому сидінні машини.

Принцеса Євгенія, молодша донька герцога Йоркського Ендрю, сина королеви Великобританії Єлизавети II, за три дні після народження сина покинула The Portland Hospital. Про це 12 лютого повідомляє таблоїд Hello!.

Фото: ЕРА

Видання зазначає, що вона покинула медзаклад автомобілем, за кермом якого був її чоловік, британський бізнесмен Джек Бруксбенк.

Мати з дитиною, яка була в автокріслі, розташувалися на задньому сидінні.

Принцеса Євгенія в день виписки була одягнена у світле пальто і сукню в червоно-зелену клітинку.

Принцеса Євгенія народилася 23 березня 1990 року і стала другою дитиною Ендрю, герцога Йоркського, і Сари, герцогині Йоркської, шостою онукою Єлизавети II та Філіпа.

Вона є дев'ятою в лінії успадкування трону після своєї старшої сестри Беатріс.

Принцеса Євгенія вийшла заміж за Бруксбенка 12 жовтня 2018 року після восьми років стосунків. У вересні 2020 року Букінгемський палац повідомив про вагітність принцеси, а 9 лютого 2021 року вона народила первістка. Бруксбенк був на пологах.

Невдовзі принцеса Євгенія опублікувала перше сімейне фото із сином.