Продюсер Лисиця про Кензова: Ми чому з ним розійшлися? Тому що наркота – це погано, алкоголізм – погано. Він просто тупий чувак

Кензов у травні 2024 року виступав на російському фестивалі в Німеччині
Фото: okenzov_official / Instagram

Український співак Олег Кензов, який таємно виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну й далі співпрацює з росіянами, є "тупою людиною". Таку думку про артиста висловив експродюсер Вадим Лисиця 2 червня в ефірі каналу "Дім".

"Що з Кензовим зараз відбувається? Він зараз працює на кого?" – запитав у Лисиці ведучий телеканала Слава Дьомін.

"Я не знаю, що з ним відбувається. Він же далі свого носа не бачить, розумієш? Ми чому з ним розійшлися? Він думав, що я стану його продюсером – і все засяє. Усе засяяло. Але недосяяло, тому що наркота – це погано, алкоголізм – це погано, невиконання своїх обов'язків – це погано. Я про це йому прямим текстом почав говорити. І він сам хотів зі мною контракт. Він мене майже змусив підписати цей контракт, і виявилося, що він його майже не читав. А там був такий контракт, що він, бідолаха, рачки стояв п'ять років – не міг нічого зробити".

За словами Лисиці, Кензов міг розірвати договір за п'ять років, але й цього не зробив.

"Там був пункт, що після закінчення п'яти років він має можливість подати на розірвання контракту, а він не подав. Тобто минає два тижні й один день, я йому дзвоню й кажу: "Олежко, ну привіт! Ще п'ять років!" А він такий: "А-а!" Розумієш, настільки воно тупе? Він просто тупий чувак", – резюмував Лисиця.

Контекст:

Кензов народився 1988 року в Полтаві. Артист прославився після участі у другому сезоні шоу "Х-фактор" на СТБ. Найвідоміша пісня в його репертуарі – "По кайфу".

Після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну Кензов таємно виїхав за кордон і виконує пісні російською мовою. Він замовчує російську агресію проти України. У травні 2024 року він виступив на російському фестивалі в Німеччині.