"Реально випивали дуже багато крові". Головна редакторка Viva! назвала чотирьох українських знаменитостей, від яких у редакції "починався гастрит"

Слабошпицька: Я не спілкуюся з піарниками, з менеджерами, а тільки напряму з артистами
Фото: Ivanna Slaboshpitska / Facebook

Редакторка українського видання про зірок Viva! Іванна Слабошпицька в інтерв'ю, опублікованому 3 серпня на YouTube-каналі same Razmik, назвала прізвища українських знаменитостей, із командами яких редакції було працювати найскладніше.

За словами Слабошпицької, до них належать українська співачка Тіна Кароль, її колеги Святослав Вакарчук і Loboda, а також український режисер Алан Бадоєв.

"Скільки разів у нас з'являвся Вакарчук на обкладинці, стільки разів у редакції починався гастрит, тому що це дуже важко. Є таких декілька артистів в Україні, які реально випивали дуже багато крові. Можу назвати – це була Loboda, яка раніше з'являлася на наших обкладинках. Бадоєв, Вакарчук, Тіна Кароль, незважаючи на те, що до неї дуже приязно ставилися. І це не вони особисто, це їхній менеджмент. Тому я не спілкуюся з піарниками, з менеджерами, а тільки напряму з артистами", – розповіла вона.

Фото: Viva.ua перший журнал про зірок / Facebook

Слабошпицька зізналася, що їй було шкода співробітників своєї редакції, коли ці знаменитості з'являлася на обкладинці журналу.

Фото: Viva.ua перший журнал про зірок / Facebook

"Усі знали: "Ага, буде Бадоєв – це починається гастрит". Це реально дуже важкий персонаж із погляду менеджменту", – наголосила Слабошпицька.

Контекст:

Слабошпицька очолює журнал Viva! понад 20 років. Зараз вона також керує креативним агентством.