Репера Snoop Dogg звинуватили у примусі до орального сексу. У співака назвали цю заяву брехнею

Представники Snoop Dogg називали звинувачення у примусі до орального сексу брехнею
Фото: ЕРА
Американка Джейн Доу звернулася до суду з позовом, у якому звинуватила американського репера Snoop Dogg і його помічника у примусі до орального сексу. Про це 10 лютого повідомило видання TMZ із посиланням на позовну заяву, копія якої опинилася в розпорядженні редакції.

За словами заявниці, випадок, який вона описує, стався 29 травня 2013 року в місті Анагайм (Каліфорнія), де того дня у Snoop Dogg був концерт. Жінка розповіла, що прийняла пропозицію від помічника співака підвезти її додому, заснула в машині, а коли прокинулася, то зрозуміла, що перебуває в його будинку, а він у цей час нібито штовхав їй у рота свій пеніс.

Доу зазначила, що після цього помічник запропонував відвезти її в офіс до артиста, пообіцявши, що той запропонує їй роботу у своєму телешоу. Жінка зазначила, пише видання, що після того, як їй стало зле, вона побігла до туалету, а потім увійшов Snoop Dogg, змусивши її зайнятися з ним оральним сексом.

Заявниця зазначила, що після того, що сталося, їй не дали обіцяної роботи. Як компенсацію вона вимагає приблизно $10 млн.

Представники артиста відреагували на заяву Доу, назвавши її неправдою.

Контекст:

Snoop Dogg американський репер, продюсер та актор. Кар'єру на сцені розпочав 1992 року. 28 серпня 2021 року відбулася прем'єра спільного треку Snoop Dogg з українською співачкою Тіною Кароль.

З 1997 року співак одружений із Шанте Тейлор, із якою знайомий ще зі школи. 2004 року він подав на розлучення, але за чотири роки пара возз'єдналася. Подружжя має трьох дорослих дітей.