Ресторатор Лібкін відповів путіністу Лебедєву, який заявив, що мріє "пожерти" в його одеському ресторані

Лібкін: Артемію, просто йди нах...й. Одеси тобі не бачити
Фото: savvalibkin / Instagram

Український ресторатор Савва Лібкін порадив російському дизайнеру Артемієві Лебедєву, який заявив, що "мріє жерти" в ресторані в Одесі, натомість "смоктати х...й" нелегітимного російського президента Володимира Путіна. Відповідну заяву Лібкін розмістив на своїй сторінці в Instagram 2 серпня, реагуючи на висловлювання путініста про окупацію Одеси в інтерв'ю російському журналісту Юрієві Дудю.

"Я хочу мати можливість прямим рейсом аерофлоту "Москва – Одеса" літати туди й у ресторані "Дача" в Савви Лібкіна жерти. Мені це подобається. Люблю це місто, і дівки там вродливі. І завжди це працювало, але потім це чомусь стало неможливим", – заявив Лебедєв Дудю.

Лібкін у відповідь назвав Лебедєва "п...дарасом".

"Моя персональна позиція і водночас позиція всіх одеситів у цьому короткому відео. Зазвичай я вільно спілкуюся українською, але цьому п...дарасу Артемію Лебедєву відповім російською, щоб йому було точно зрозуміло. Артемію, просто йди нах...й. Одеси тобі не бачити, хоч ти будеш із блакитним чубчиком, хоч із жовтим, хоч із помаранчевим. Сиди в Москві, смокчи московський х...й у Путіна й усе. Це все, що тобі залишилося. Крапка", – заявив ресторатор.

Контекст:

Лебедєва занесли в базу сайта "Миротворець" за пропаганду російського нацизму й фашизму, замах на суверенітет і територіальну цілісність України та співучасть у злочинах російської влади проти України та її громадян.

Лебедєв підтримує політику нелегітимного російського президента Володимира Путіна.