Родина американських блогерів за три роки після усиновлення відмовилася від дитини

2017 року Штауфери стали названими батьками для Гакслі
Скріншот: Myka Stauffer / YouTube

Блогери з Огайо Міка і Джеймс Штауфери, на канал яких у YouTube підписано понад 700 тис. людей, із 2017 року знімали відео, розповідаючи про своїх дітей, одну з яких усиновили. Наприкінці травня подружжя заявило, що вони повернули названого сина в агентство з усиновлення.

Американська родина блогерів Міки і Джеймса Штауферів повідомила, що вони змушені були повернути названого сина в агентство з усиновлення. Заяву блогерів оприлюднили на їхньому каналі в YouTube – його подивилися приблизно 5 млн осіб.

2017 року Штауфери стали названими батьками для дитини з Китаю на ім'я Гакслі – на момент усиновлення йому було 2,5 року. Гакслі став п'ятою дитиною в багатодітній родині Штауферів – раніше Міка народила Джеймсу чотирьох дітей.

Публічно повідомити про своє рішення подружжя змусили запитання фоловерів, які звернули увагу, що названий син пари Гакслі більше не з'являється в їхніх роликах.

За словами названої матері, агентство з усиновлення підшукало для дитини нових батьків, які мають медичну освіту.

Штауфер підкреслила, що в Гакслі діагностували аутизм і низку інших складних захворювань, тому він потребував спеціального догляду.

Рішення про відмову від названої дитини батьки ухвалювали разом із медичними працівниками, ідеться у зверненні подружжя.

Підписники Штауферів обурені заявою пари, яка стала популярною після того, як 2017 року в подробицях оприлюднила процес усиновлення дитини на своєму каналі.

"Серце розривається за цього бідного хлопчика", – прокоментували відеозвернення блогерів користувачі.

"Хай що б із ним трапилося, це нечесно стосовно нього. Якби це була твоя кров, ти б віддав його "новій матусі, яка має професійну підготовку?" – пишуть Штауферам їхні підписники.

Відео: Myka Stauffer / YouTube