"Розриває серце на шматки". Дорофєєва присвятила пісню українкам – найсміливішим жінкам у світі. Відео

Дорофєєва: У кожну епоху мами співали дітям колискові. Сьогодні в нашій країні вони співають, щоб заглушити звуки сирен і гармат
Фото: Надя Дорофєєва / Telegram

Українська співачка Надя Дорофєєва 26 вересня презентувала в YouТube кліп на пісню "Колискова 2022".

Композиція увійшла до її другого сольного альбому Heartbeat, який артистка написала у співавторстві зі своїм чоловіком, українським ресторатором Михайлом Кацуріним.

"У кожну епоху мами співали дітям колискові. Сьогодні в нашій країні вони співають, щоб заглушити звуки сирен і гармат", – написала артистка.

Вона зазначила, що присвятила композицію українкам – найсильнішим і найсміливішим жінкам у світі.

"Це відео ніби моторошний сон матері, яка рятує свою дитину від темряви. Він постійно повторюється, і здається, що із цього замкненого кола не вирватися. Але це не сон, це наша реальність", – наголосила Дорофєєва.

Роль сина ліричної героїні співачки у відеороботі зіграв Михайло Мельник. Режисером відео став Інді Хайт.

"Мати дитя колисала, поки за вікном палало, щоб не бачило дитя те гармати, гармати", – співає виконавиця в пісні.

Продюсерка співачки Ірина Горова в Instagram написала, що вважає цю пісню найсильнішою композицією в репертуарі артистки.

"Думка про те, що в нашій країні матері співають колискові, щоб заглушити звуки сирен і гармат, розриває серце на шматки", – додала Горова.

Контекст:

Реліз другого сольного альбому Дорофєєвої Heartbeat відбувся в ніч проти 26 вересня. Окрім пісні "Колискова 2022", до нього увійшло ще 11 композицій.