Салем про своє нове батьківство: Вона буде моєю дочкою. Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілів

Салем: Це дуже інтимна історія для мене. Я це зроблю
Фото: daniel_jihad_salem / Instagram
Український ведучий Даніель Салем, який служить у Нацгвардії, поки не може оформити право опіки над дитиною, чиї батьки загинули під час війни. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 2 лютого вийшло на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна.

"Я думав, що зможу зробити це дуже легко, але ні. Тільки після війни, – розповів Салем. – Я навіть опікунство не можу [оформити], тому що мати моєї дитини зараз теж за кордоном, і в мене немає нікого, на кого я можу її [дитину] залишити".

За словами Салема, зараз дитині, для якої він має намір стати батьком, уже чотири місяці.

"Вона буде моєю дочкою. Їй було два місяці, коли ми її забрали з-під обстрілів. Це дуже інтимна історія для мене. Я це зроблю, але це серйозна історія", зізнався він.

Салем зазначив, що його дочка Санта-Луна зраділа, дізнавшись, що в неї буде сестра.

Уперше про бажання оформити право опіки над дитиною, яка втратила батьків, Салем заявив улітку 2022 року. Він тоді зазначив, що ухвалене рішення "дає мотивацію рухатися далі".

Контекст:

Салем народився 1984 року в Одесі. У шестирічному віці разом із батьками переїхав на батьківщину батька до Бейрута (Ліван), де навчався та працював до 19 років. У дорослому віці також проживав у Марокко, Туреччині, Єгипті, Франції і Канаді.

2009 року закінчив Одеський національний медуніверситет. Займається бізнесом. Був ведучим передачі "Зірковий шлях" на каналі "Україна". У минулому брав участь у шоу каналу "1+1" – "Голос країни" і "Танці з зірками".

Після нападу РФ на Україну Салем вирушив у військкомат.

Разом із дружиною Марією виховує доньку Санту-Луну (2015). Дружина та дочка ведучого перебувають за кордоном.