Сеітаблаєв освідчився своїй новій обраниці. Фото

Сеітаблаєв не розповідав, де й коли познайомився зі своєю новою обраницею
Фото: Ахтем Сеітаблаєв / Facebook

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв освідчився своїй новій обраниці, колишній співробітниці консульського відділу посольства України в Білорусі Мар'яні Боцвинюк, вона відповіла згодою. Про це режисер повідомив 29 вересня у Facebook, розмістивши спільне фото, на якому позує в обіймах своєї нареченої.

Боцвинюк демонструє в кадрі обручку з каменем на безіменному пальці лівої руки.

"Від Криму до Карпат – так", – підписав він знімок.

Сеітаблаєв не розповідав, де й коли познайомився зі своєю новою обраницею, але перше спільне фото з режисером було опубліковано на сторінці Боцвинюк у травні 2023 року.

16 вересня Сеітаблаєв уперше поділився з підписниками в Instagram знімками, на яких був разом із Боцвинюк, але не став коментувати ці фото.

Контекст:

Раніше Сеітаблаєв був одружений із продюсеркою Іванною Дядюрою. Про те, що вони розлучилися, українські ЗМІ повідомили в жовтні 2021 року. За словами Сеітаблаєва, ініціатором розставання став він.

Сеітаблаєв і Дядюра одружилися 2013 року. У шлюбі в пари народилася дочка Софіє. Від попередніх стосунків у Сеітаблаєва є дочка Назли й син Селім. Дядюра від інших стосунків має сина Анатолія.

Дядюра є продюсеркою фільмів Сеітаблаєва, до січня 2020 року вона була президенткою Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".