Що подарувати чоловікові на Новий рік? П'ять ідей від зірки "Танців із зірками"

Гвоздьова радить обирати новорічний подарунок для чоловіка з урахуванням його захоплень
Фото: depositphotos.com
За словами української хореографині й переможниці п'ятого сезону "Танці з зірками" на "1+1" Ілони Гвоздьової, обираючи новорічний подарунок для свого чоловіка, вона завжди цікавиться, що б він хотів отримати.

Переможниця п'ятого сезону шоу "Танці з зірками" на "1+1" Ілона Гвоздьова 27 грудня поділилася ідеями новорічних подарунків для чоловіків, склавши список із п'яти пунктів.

На думку Гвоздьової, ідеальним подарунком на Новий рік для будь-якого чоловіка є чоловічі аксесуари.

"Годинник, браслети, каблучки, підвіски – це завжди дуже красиво виглядає, додає харизми і виражає особистість", – вважає Гвоздьова.

Для чоловіків-автолюбителів хореографиня радить придбати як подарунок сертифікат із догляду за машиною.

"Якщо він любить шопінг, не прогадаєте із сертифікатом в його улюблений магазин", – озвучила вона ще одну альтернативу.

Для любителів спортивних квестів Гвоздьова радить підібрати сертифікат на стрибок із парашутом або підводне плавання, а для романтиків, за словами хореографині, доречним подарунком буде запрошення на романтичну фотосесію або приватний танець у власному виконанні.

"Моєму чоловікові дуже легко догодити з подарунками. Він абсолютно не вибагливий і завжди всьому радий. Подарунок починаю підбирати за місяць до свята і завжди питаю в лоб", – підсумувала Гвоздьова.

Гвоздьова одружена з українським підприємцем Іваном Хом’ячуком. Пара виховує доньку Валерію (2015) і сина Домініка (2020).