"Що з її обличчям?" "Вона на це не заслуговує". Шанувальники Альби розкритикували обкладинку журналу із зображенням акторки

Альба – мати трьох дітей
Фото: ЕРА
Фото американської актриси Джесіки Альби прикрасило обкладинку американського журналу про здоровий спосіб життя, але шанувальники актриси вважають, що її зображення дуже спотворене.

Американська актриса Джесіка Альба стала героїнею нового номера американського журналу Women's Health. Про це вона повідомила в Instagram, розмістивши фото обкладинки видання зі своїм зображенням.

На заголовному фото актрису зображено в білій білизні, що складається з топа з довгими рукавами і трусів із високою посадкою. На другому знімку Альба позує у схожому комплекті, декорованому по боках шнурівкою.

"Заради бога, чи можемо ми припинити аерографію і фотошоп, щоб не мати анатомічно неправильного вигляду?" – прокоментували публікацію на сторінці журналу в Instagram користувачі мережі.

"Ви можете припинити фотошоп? Вона від природи красуня, вона на це не заслуговує!" – вважають прихильники актриси.

"Що з її обличчям? Вона вродлива без ретуші", – зазначили фоловери.

Джессіка Альба народилася 1981 року в Каліфорнії. Зніматися в кіно почала в 13 років. Популярність актрисі принесла роль у серіалі "Темний ангел" (2000–2002).

Альба заміжня за продюсером Кешем Ворреном. Пара виховує трьох дітей: дочок Онор Марі (2008), Гевен Гарнер (2011) і сина Геєса (2017).