"Щось спалахнуло, але шляхи розійшлися". Кулеба розповів, як 20 років тому ледь не закрутив роман із Павелецькою

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року
Фото: dmytro_kuleba / Instagram

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба з'їхався зі своєю коханою, українською бізнес-леді Світланою Павелецькою, майже три роки тому. Про це вони розповіли в інтерв'ю, опублікованому 22 жовтня на YouTube-каналі української журналістки Раміни Есхакзай.

За словами Павелецької, вони з Кулебою познайомилися 2003 року під час навчання в університеті – Кулеба, котрий навчався на останньому курсі, був тренером команди, у якій брала участь Павелецька.

"Він нас тренував-тренував..." – зазначила обраниця Кулеби.

"І дотренувався 20 років після цього. Тоді щось, скажімо так, спалахнуло, але на той момент я вже рухався в житті іншим шляхом, Свєта теж шукала щось інше в житті", – додав Кулеба.

"І ми були не готові до такого великого щастя", – сказала його обраниця.

"І наші шляхи розійшлися, і ми нічого один про одного не чули і не спілкувалися аж до 2014 року", – зазначив ексглава МЗС.

За словами Павелецької, яка тоді працювала на каналі "1+1", їхнє спілкування поновилося завдяки робочим моментам.

"Ми зверталися до МЗС, і з Дмитром я спілкувалася як із послом з особливих доручень. Просто поспілкувалися по роботі, і все. Але потім минуло кілька років, і все змінилося", – розповіла Павелецька.

Бізнесвумен додала, що Кулеба написав книжку і звернувся до неї як до книговидавця.

"Зустрілися, і якось усе спочатку було про книгу, а потім стало про любов. Ну, як починаються стосунки у двох дорослих людей? Так вони в нас і почалися. А разом ми почали жити у 2021 році. Скоро три роки, як з'їхалися", – розповіли закохані.

Контекст:

Павелецька – співвласниця видавництва "Книголав", колишня маркетингова директорка "1+1 медіа".

Вона була заміжня за українським бізнесменом Валерієм Павелецьким. 2013 року в пари народився син Олександр. Зараз Павелецькі розлучені.

Кулеба був одружений із Євгенією Кулебою – засновницею і керівницею громадської організації "Місто-сад", депутаткою Київради від "Слуги народу". У них двоє дітей: Єгор (2006) і Любов (2011). Про своє розлучення пара не повідомляла.

Павелецька перестала приховувати роман із Кулебою у квітні 2023 року. У липні 2024 року бізнесвумен зізналася, що в їхніх із Кулебою стосунках "буває різне", але головне – "завжди берегти й цінувати одне одного".