Шоптенко промовчала про свого другого чоловіка, який зник із мережі, але розповіла про стосунки з Дікусаром

Шоптенко раніше називала свого чоловіка "абсолютним генієм"
Фото: alena_shoptenko / Instagram

Українська хореографка Олена Шоптенко в інтерв'ю, яке 4 вересня опублікували на сайті Oboz.ua, згадала про свого першого чоловіка, українського хореографа Дмитра Дікусара, але промовчала про другого чоловіка й батька їхнього шестирічного сина Олексія, українського бізнесмена Олексія Іванова.

За словами Шоптенко, вона періодично цікавиться справами Дікусара, який у перший місяць повномасштабної війни вирушив добровольцем на фронт.

"Я час від часу цікавлюся, як у нього справи. І він також. Але не скажу, що часто спілкуємося. Більше дізнаюся навіть не від нього, а від його найближчого друга, який розмовляє з ним частіше. Дай бог, щоб у Дмитра все було добре. Знаєте, я не здивована, що він пішов добровольцем на фронт. У нього завжди було загострене відчуття справедливості. Я думаю, що він зараз абсолютно на своєму місці", – сказала вона.

Водночас Шоптенко, відповідаючи на запитання про виховання сина, разом із яким проживає в Австрії, а також коментуючи їхнє ймовірне повернення в Україну, не стала згадувати батька дитини і свого другого чоловіка Іванова.

"Олексій в Україні з початку великої війни ще не був. Разом із сином ми приїдемо, як тільки дитині буде безпечно, бо я поїхала з України виключно заради нього. Сама я буваю вдома десь кожні два-три місяці", – розповіла танцівниця.

Шоптенко також понад два роки не публікує спільних фото із чоловіком в Instagram, як робила це раніше.

На сторінці Іванова в Instagram останній пост датовано березнем 2022 року. Він також обмежив коментарі до своїх публікацій. Раніше Іванов позиціонував себе як блогер і часто писав пости на різні теми.

Фото: kzmr_mlvch / Instagram

Контекст:

Шоптенко вийшла заміж за Іванова восени 2016 року. Улітку 2018 року в пари народився син. Це другий шлюб Шоптенко. Раніше вона була дружиною хореографа Дмитра Дікусара. Пара розлучилася після трьох років шлюбу 2016 року.

Розповідаючи про Іванова 2020 року, Шоптенко говорила, що "закохана в його мозок", і називала "абсолютним генієм".