Шура розповів, що менеджери обікрали його так, що не залишилося грошей на лікування раку

Шура пережив онкологічне захворювання і пройшов 18 курсів хіміотерапії

Фото: shuramedvedev / Instagram
Російський співак Шура заявив, що на піку своєї популярності, коли міг за одну новорічну ніч заробити майже $400 тис., його регулярно обкрадали власні концертні менеджери. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Алена, блин!", яке вийшло 30 грудня на YouTube-каналі Super.

"Ну звичайно, обкрадали. Ні, я не намагався з ними розбиратися. Я себе досі вважаю за якогось дебіла. Я не хочу цих розбірок. Є хтось зверху, хто покарає, якщо вже сильно образили", – сказав Шура.

46-річний співак наголосив, що його образила не так регулярна крадіжка людей із близького кола, як той факт, що вони не прийшли на допомогу, коли у нього діагностували онкологію.

"Образили саме в той момент, коли трапилася онкологія, коли гроші були потрібні на лікування людини. От коли біда трапилася, коли реально потрібно було допомогти – не з'явилося ні-ко-го і жодної сумки з готівкою",– зізнався Шура.

Він підкреслив, що клініку, операцію та 18 курсів хіміотерапії оплатили його друзі – артдиректорка казино “Метелица” Нонна Шатова та представники однієї з молочних фірм.

"Дуже дякую Нонні, вона зібрала величезну суму грошей, до $0,5 млн. Зараз лікується це дешевше, але тоді це було дуже дорого", – підсумував Шура.

Відео: Super / YouTube

Контекст:

Шура (справжнє ім'я – Олександр Медведєв) народився у Новосибірську 20 травня 1975 року. У дев'ять років мати віддала його до дитячого будинку, пізніше його звідти забрала і сама виховала бабуся по материнській лінії. З 13 років він почав сам заробляти, виступаючи у ресторанах.

Співак став популярним наприкінці 1990-х після виконання пісень "Отшумели летние дожди", "Твори добро", "Холодная луна" і "Ты не верь слезам".

Раніше в цьому самому інтерв'ю Шура зізнався у наркотичній та алкогольній залежності.