Скрипка після запитання про ймовірні зради поскандалив із журналісткою. Артист заявив, що вона хотіла "облити його брудом"

Скрипка 2005 року одружився вдруге
Фото: Oleg Skrypka / Facebook

Український музикант Олег Скрипка посварився із журналісткою радіо "Люкс ФМ" Наталією Тур після того, як вона запитала його про ймовірні зради дружині під час численних гастролей. Відповідне відео опублікували 1 квітня на YouTube-каналі проєкту.

"Ви музикант, дуже багато гастролюєте. Подейкують, що в людей вашої професії дуже багато спокус у житті. Чи були моменти за ваш довготривалий шлюб із дружиною, що ви їй, можливо, зрадили? Чи були, можливо, спокуси у вашому житті?" – запитала Тур у Скрипки.

"А навіщо це питання?" – обурився він.

"Цікаво, як ви подолали цей період", – пояснила вона.

"Ну ось на вашому радіо були до повномасштабного вторгнення російські пісні. Як ви до цього ставитеся?" – змінив тему Скрипка.

"Ви переводите зараз стрілки, – зазначила журналістка. – Таке враження, що питання вас зачепило все ж таки. І що, можливо, не без гріха".

"А ви зраджуєте свого чоловіка?" – поцікавився артист.

"Я – ні", – відреагувала Тур.

"І я теж ні", – сказав Скрипка.

Резюмуючи, він звинуватив журналістку в намірі "облити його брудом", ставлячи провокаційні запитання.

Контекст:

Скрипка одружений удруге.

Його перша дружина – француженка Марі Рібо. У шлюбі вони прожили сім років.

Друга дружина – українка Наталія Сидь. Вони одружилися 2005 року. У пари четверо дітей: Роман (2005), Устим (2007), Олеся (2010), Зоряна (2012).