"Слухай та пам'ятай – сміливим посміхається цей світ". Дорофєєва презентувала кліп на нову пісню, яку написав Кацурін. Відео

Дорофєєва: Концепт відео – у мотивації, яку кожен із нас знаходить і втрачає по кілька разів на день
Фото: nadyadorofeeva / Instagram

Українська співачка Надя Дорофєєва 7 серпня презентувала кліп на пісню "Нітрогліцерин".

"Це потужна енергія, яка захована в наших больових точках і ранах минулого, яка робить нас сміливішими й сильнішими. Моя сила – у вдячності за все, що було, прийнятті й готовності йти далі. Про це мій новий реліз", – ідеться в описі.

Головною героїнею кліпу стала українська танцівниця Марина Кущова. За словами Дорофєєвої, хореографка передала в танці її рефлексію.

"Концепт відео – у мотивації, яку кожен із нас знаходить і втрачає по кілька разів на день. Коли здається, що навколишньому світу вже нічого запропонувати, а найправильнішим рішенням буде просто зупинитися на місці й перестати діяти. Найголовніше й водночас найскладніше – віднайти той перший крок до своєї іскри. І неважливо, крокуючи, упевнено стоячи на ногах чи просто почавши до неї повзти, знаходячи сили по дорозі. Слухай та пам'ятай – сміливим посміхається цей світ", – зазначила Дорофєєва.

Автором пісні став чоловік Дорофєєвої, український ресторатор Михайло Кацурін.

Контекст:

З грудня 2010-го до березня 2020-го Дорофєєва була учасницею українського гурту "Время и Стекло", виступаючи в дуеті з українським артистом Позитивом (Олексієм Завгороднім).

У листопаді 2020 року виконавиця презентувала перший сольний кліп під псевдонімом Dorofeeva.