Солістка гурту Kazka Зарицька показала, як витирає ноги об Путіна. Відео

Зарицька (у центрі) показала, як український волонтерський центр у Нью-Йорку збирає гуманітарну допомогу для України
Фото: KAZKA / Facebook
Солістка українського гурту Kazka Олександра Зарицька 17 квітня у Facebook розмістила відео, у якому знято, як вона витирає ноги об килимок із зображенням президента РФ Володимира Путіна, що лежить перед входом в український волонтерський центр в Нью-Йорку (США).

Зарицька наголосила, що цей волонтерський центр збирає допомогу для України. Співачка в короткому ролику показала, як волонтери сортують гуманітарну допомогу, яку надсилатимуть українцям.

"Прилетівши в Нью-Йорк, я поставила собі ціль – зробити все можливе і неможливе, щоб допомогти моїй країні перемогти страшну війну. За місяць тут я знайшла прекрасних і сильних людей, які мають таку саму ціль, як і я. Я знаю, що буває важко, опускаються руки, інколи думаєш, що робиш недостатньо, і картаєш себе, що міг зробити більше. Я знаю. Єднаємося і працюємо над спільною перемогою! Ми молодці, ми всі великі молодці! Слава Україні", – написала артистка.

"Щодо килимка – ідея супер!" – відреагували на відео підписники.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Контекст:

Після нападу РФ на Україну Зарицька переїхала на Закарпаття. Співачка допомагала волонтерам плести маскувальні сітки та займалися збиранням коштів для української армії, а потім вирушила в США, щоб представити Україну в межах конференції та музичного фестивалю в Остіні. "Для мене це можливість розповісти всю правду про жахливий російський терор в Україні", заявила тоді співачка.

Зарицька наголосила, що в США вона прилетіла сама, а її група залишилася в Україні, і це було колективним рішенням.