Спікерка Зеленського Мендель заселфилася на тлі президента України і прем'єра Великобританії

Мендель: Угода має важливе стратегічне і практичне значення
Фото: iuliia_mendel / Instagram

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель позувала для селфі перед підписанням договору з прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном.

Прессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель на своїй сторінці в Instagram опублікувала селфі. Вона позувала в масці на тлі Зеленського і прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона.

На знімку, опублікованому Мендель, українського президента і британського прем'єра знято перед підписанням угоди між сторонами.

"Документом запроваджуються відносини стратегічного партнерства і закріплюються основні напрямки співробітництва України та Великобританії. Враховуючи відсутність між Україною та Великобританією базового договору про дружбу, співробітництво і партнерство, закріплення загальнополітичних принципів двостороннього співробітництва і партнерства в новій угоді має важливе стратегічне та практичне значення", – написала вона 8 жовтня.

8 жовтня прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон і президент України Володимир Зеленський підписали в Лондоні угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Договір має на меті замінити Угоду про асоціацію України та ЄС у торгівлі зі Сполученим Королівством після Brexit, зазначає "Європейська правда".