Стало відомо, хто подарував Зеленському футболку "Make russia small again" і ще дві інші

Зеленському також подарували футболки з принтом "Ukraine NATO now" і "Make Russia Pay"
Скріншот: Володимир Зеленський / Facebook

Футболку з принтом "Make russia small again" ("Зробимо Росію знову маленькою") українському президенту Володимирові Зеленському подарувала громадська діячка, народна депутатка України (2014–2019) Ганна Гопко. Про це вона написала 23 жовтня у Facebook.

"Деімперіалізація агресора – це частина перемоги. Адже [нелегітимний російський президент Володимир] Путін боїться, що Росія знову стане Московією, – написала вона. – Одна з тем зустрічі з президентом України – план перемоги й міжнародна адвокація національних інтересів за кордоном. Мені здається, що футболка "Make russia small again" личить Володимиру Олександровичу".

Гопко наголосила, що такі футболки випускає український бренд ICUV (International Centre for Ukrainian Victory). На сторінці бренда у Facebook зазначили, що, окрім цієї футболки, Зеленському також подарували футболки з принтом "Ukraine NATO now" і "Make Russia Pay".

Фото: Hanna Hopko / Facebook

Контекст:

Зеленський після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну відмовився від ділового стилю й з'являється на всіх офіційних заходах у мілітарі-одязі. Це перший випадок, коли український президент віддав перевагу одягу з принтом-закликом.

23 жовтня 2024 року український президент записав вечірнє звернення у футболці з написом "Make russia small again".