"Там, куди я відправлюся, я манав ставати героєм посмертно – нє дождьотєсь". Поет Полежака, який захищає Україну, оголосив збір на тепловізор

Полежака: Починаю колядування на тепловізорний приціл. Собі
Фото: Svitlana Povalyaeva / Facebook
Харківський поет Артем Полежака, який захищає Україну, 4 січня на своїй сторінці у Facebook оголосив збір коштів на придбання тепловізора.

"Починаю колядування на тепловізорний приціл. Собі. Бо там, куди я скоро відправлюся, я манав ставати гєроічєскім гєроєм посмєртно  нє дождьотєсь, – написав він. Мені тільки на період перебування на нулі".

У своєму пості Полежака також вказав номер картки, на яку можна переказати гроші на придбання тепловізора.

"Щастя, здоровля. Діточок, як на небі зірочок! Щоб хліб родив і х...й по п...зді ходив! А без маку не така, треба тєплік до АК", – поколядував наприкінці Полежака.

Контекст:

Полежака – автор збірок віршів і текстів пісень для українських виконавців, серед яких гурт Kozak System, артист Орест Лютий, в образі якого виступає актор Антін Мухарський, гурт "Бумбокс" та інші.

У день повномасштабного вторгнення РФ в Україну він вирушив у військкомат, але там йому відповіли, що потрібні люди з досвідом. 1 квітня Полежала добровольцем вирушив на фронт. За словами поета, йому це вдалося зробити завдяки особистим знайомствам.